Kalkan İlkokulu
KALKAN MAH. KALKAN KÜME EVLERİ KALKAN ILKOKULU BLOK NO 118 HALFETİ / ŞANLIURFA

VİZYON

Nitelikli araştırmalar yapan, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.

MİSYON

Türk milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak okulumuzdaki eğitim-öğretim hizmetlerini bilimsel esaslara, işbirliğine dayalı; akılcı olarak geliştirilmesi ve yetiştirilmesi; eğitim bilimindeki çağdaş, yenilik ve gelişmeleri takip ederek öğrencilerimizin Atatürk inkılaplarına ve anayasanın başlangıcında ifadesi bulunan, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milliyetini milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

0.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Normal Eğitim

08.20-14.05